Rendezvények és konferenciák szervezése:

Rendezvénytermünk 70 fő befogadására képes, mely különböző rendezvényeknek, mint például lagzi, születésnap, névnap, és céges rendezvényeknek, konferenciáknak nyújt kiváló helyszínt.

Szórakozási lehetőség:

Sportolási lehetőség: labdarúgás, lábtenisz, tollaslabda, röplabda, biliárd, ping-pong fitness. Sütés főzés: kemencében, grillen, bográcsban, illetve konyhában készíthetik el ebédjüket, de az esti varázslatos hangulatú szalonnasütés is biztosított.

Kikapcsolódását az idő sem zavarhatja meg. Fedett medencénkben biztosított a töltődés. Legújabb szolgáltatásainkat is kipróbálhatja, legyen szó szaunázásról, vagy testedzésről.

Kisgyermekekekkel érkező családi csoportoknak figyelmükbe ajánljuk a mobil Furfangos Paraván „társulatát”, mely 20-30 perces előadással (zenés, vagy bábjáték) szórakoztatja a gyerekeket. Előre egyeztetés itt mindenképp szükséges.

Túra lehetőség:

A környező településeken lehetőség nyílik lovaglásra, vízi sportok kipróbálására, arborétum látogatásra, a Tisza-túra élményére, horgászásra a Tiszán és környező tavakon.

Iskoláknak erdei táborok:

Az erdei iskola és tábor programunk remek lehetőséget biztosít az oktatási intézmények számára, hogy megtörjék az iskolai hétköznapok egyhangúságát, és egyszerre szolgáljanak élményekkel és ismeretekkel diákjaiknak.

Idén először nyitjuk meg kerekdombi Termál Parküdülőnk kapuit iskolák számára. Kérem, tekintsék meg rövid bemutatkozó levelünket, ajánlatunkat.

Termál Parküdülőnk Tiszakécske-kerekdombon található, 31 km-re Kecskeméttől. Egyidejűleg 65 fő elhelyezésére van lehetőségünk. Hatalmas ősfás kertben 4 termálvízzel töltött medencénkben kapcsolódhatnak ki a gyermekek a kirándulások után.

Közeli kiránduló helyek:

– Kecskemét
– Tiszakürt arborétum
– Szarvas arborétum
– a kiskunsági nemzeti park szépségei (bivalyfarm látogatás, lovas kocsikázás lehetősége)
– Tőserdő – csónakázás 4 fős csónakokban (300 ft/ó/csónak, csoportoknak kedvezmény)
– a Tisza-holtág felfedezése